(untitled) (África, 1981)
S'algum dia alguem tiver ciença e conciença d'estudá obra de SERGIO FRUSONI, qand for detreminad sindicança d'assent de formaçõ – enformaçõ – informaçõ de Linga CABVERD, justiça ha-de ser fêt pada'l sê lugar merecid de Letrad Desbravador de Nôs Idioma – Poeta de Pov – e Contador d'Estora.